Seuraava(t) pentue(et) suunnitteilla vuodelle 2022. Vastaaminen voi kestää, pahoittelen asiaa.

Otathan rohkeasti yhteyttä ja pyydä lisätietoja pentueesta sekä pentueen vanhemmista sähköpostitse. Esittelethän itsesi ja kerrot taustoistasi (koirakokemus, elämäntilanne, missä asut, miksi tämä rotu, etsitkö ensisijaisesti urosta vai narttua sekä millaisista harrastuksista olisit kiinnostunut).

Jokaisen syntyvän Whitegold Cotton's pentueen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettu terveiksi,
mahdollisuuksien mukaan virallisesti lonkka-, kyynärä- ja selkäkuvatut sekä DNA-testatut.

Kauppakirjoina käytän Suomen Kennelliiton sopimuksia koiran kaupasta sekä sijoitussopimusta.

Jokainen pentu saa mukaansa pentupaketin, joka sisältää: kirjallisen hoito-ohjeen, penturuokaa, ruokakupin, lelun, makuualustan/viltin jossa on tutut hajut synnyinkodistaan, turkinhoitoon starttipaketin sekä kasvattajen tuen koko koiran eliniäksi.

En myy pentuja osamaksulla.

Pennut luovutetaan aikaisintaan kahdeksan - kymmenen viikon ikäisinä tai sitten kun ne ovat valmiita muuttamaan uuteen kotiin. Pennut on luovutettaessa asianmukaisesti madotettu, sirutettu ja virallisesti terveystarkastettuja eläinlääkärin toimesta sekä rekisteröity Suomen Kennelliittoon.

Oletko miettinyt, että voisitko perheenne uusi karvainen jäsen ollakin sijoituskoira? Mikäli sijoituskoira kiinnostaa sinua vaihtoehtona, niin otathan yhteyttä sähköpostitse ja jutellaan asiasta lisää...

img_2373

IMG_0102

IMG_1449

IMG_2234